Nurettin Dolgun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi


Vizyon: Beden, zihin, ahlak ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip insan haklarına, Türk Milleti’nin milli-manevi değerlerine sahip ve bu değerlere saygılı öğrenciler, Eğitim sorunlarına duyarlı veli, idare, öğretmen, öğrenci işbirliğine inanan veliler, Ekonomik, sosyal ve kültürel yeterliliğe sahip öğrenciler, Teknolojiyi kullanan, bilgileri yorumlayıp yeni fikirler üretmeyi alışkanlık haline getirmiş bireylerin yaşadığı bir ortam oluşturmak.

Misyon: Okulumuzu tercih eden çalışkan ve yetenekli öğrencilerin, özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirmek. Tüm potansiyellerini kullanma fırsat ve olanağı sağlamak. Ülkemizin kalkınmasında ve ekonomimizin güçlenmesinde rol oynayan teknik elemanlar haline getirmek. ATATÜRK Milliyetçiliğine bağlı, Türk milletinin kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren fertler yetiştirmek. Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin hür düşünceli, kendisine, ailesine, ülkesine faydalı insan yetiştirilmesi için gerekli fiziki şartları, okul toplumunu oluşturan tüm fertlerin katılımını sağlayarak oluşturmak.

Başarılar:

Saatler: Başlangıç 08:00 Bitiş 16:25
Isınma: Her bölümde kalorifer tesisatı vardır.
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0472 215 1845

Belgegeçer - (472) 215 1064

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://nurettindolgunmtal.meb.k12.tr

Adres - Fırat Mah. Atalay Cad. MERKEZ/AĞRI

Öğretmen :43
Öğrenci :472
Derslik :24
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :4
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5431
Öğretim Şekli : Anadolu Teknik Lisesi Anadolu Teknik Programı Anadolu Meslek Lisesi Anadolu Meslek Programı Endüstri Meslek Lisesi Mesleki Açık Öğretim Lisesi

Yerleşim Yeri - Okul arsası 8000 m2 olup etrafı demir korkuluklar ile çevrilidir.

Adres - Fırat Mah. Atalay Cad. MERKEZ/AĞRI

Ulaşım Şehir merkezinden 10 dk lık dolmuş mesafesindedir. Sanayi ve hastane dolmuşları ile belediye otobüsü okulun önünden veya çok yakınında geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir Merkezine 4km uzaklıktadır.